Blanjanje daske za 20 duplih oplodnjaka 1/3 LR okvira.

imam 3 vage, a pčele na 4 mjesta. Znači fali jedna vagacerex je napisao/la:Koliko ti to imas vagaUslikaj oplodnjake.Ovde je sto bi izet fazlinovic rekao žegava i žerava 35 c tako da je paša zavrsila za ovu godinu, jer pčele samo idu na vodu.
Ja sam noćas svoje pčele povukao od Sanskog M.mugdo je napisao/la:šta kaže vaga kod vas, na lokaciji l.palanka juče 3,5kg ali je prekjuče bila nula.
Mislim da će Paulovnija ići za uzgoj za tehničko drvo. Nisu društva iz Sane. Ta su u redu.cerex je napisao/la:Pa sta planira gazda sa paulovnijom,drva?Jesu li to drustva iz Sane, rano mi za grabez

Evo i ja pravim i dajem pogače. Jutros kada sam davao pogače pčele mirne i tihe. Počeo da cvijeta neki plavi bodljikavi korov sa plavim bodljikavim cvijetom i pčele ga lijepo posjećuju.cerex je napisao/la:Kolega Stipo poslije ovog pozara i kise ima da se vegetacija probudi kao u Africi, spremi medistaJa samo tuham pogace.

Još nisam vidio nit jedan cvijetić vrijeska. Kaže mi jedan pčelar da ova situacija može ispasti na dobro.cerex je napisao/la:Podmazi lezaj na vrcaljkiSta se desava sa vrijeskom da li se je situacija nakon kisa sta popravila?
Zapravo štos nešto slabijeg djelovanja je u tome što na visokim temperaturama, a pritom je ujedno i niska vlažnost da pčele napuštaju ulice sa poklopljenim leglom.cerex je napisao/la:Koliko sam skontao beevital za dobro dejstvo trazi visoku vlaznost zraka da li je i tvom preparatu potrebno isto visoka vlaznost i ima li je kod tebe sad?