od mene ti je BUJRUM! Usput, ako si ribar ponesi stap da zabacimo na jezeru u snijeznici, a moze biti i kahva, ako si ljubiteljpot je napisao/la:Naravno da vjerujem, zato I kazem ako tako nastavite eto me da vidit te ljepote.
mahsuz selam i veliki pozdrav iz okoline Ugljevika
Re: mahsuz selam i veliki pozdrav iz okoline Ugljevika
Tebi je podalekopot je napisao/la:Naravno da vjerujem, zato I kazem ako tako nastavite eto me da vidit te ljepote.
Mnogo se ljudi nije vratilo u te krajeve,tako da bagrema ima u izobilju.I prosle je godine solidno medio.
Ako budes castio,znam gdje se nastavlja lipa,pa solidna livada.
Pozdrav.
Riječi su kao pčele , one su istovremeno i med i žaoka...
e jos kada bi covjek imao kamp kucicu... i da rahat provedes godisnji odmor tu... 
Fahrudine,ima razlike izmedju Janjara i Teocaka.U Teocaku kasni nekoliko dana.Imam prijatelja sumara,poznaje taj kraj bolje nego svoj djep.Zavisi od vremenskih prilika,zna kasnuti i po sedmicu dana zbog visinske razlike.Da pcelarim u tom kraju,ja bih pokusao iskoristiti tu razliku.fahrudin je napisao/la:Dobro došao cifra, molim te ako se sjećaš prošle godine dali je bilo vremenske razlike u cvjetanju bagrema Čelić- Trnava , unaprijed hvala.
Pozdrav.
Riječi su kao pčele , one su istovremeno i med i žaoka...
Ma slab sam ti ribar, mogu jednu pojest poslje pola kg janjetine da presječemcifra_m je napisao/la:od mene ti je BUJRUM! Usput, ako si ribar ponesi stap da zabacimo na jezeru u snijeznici, a moze biti i kahva, ako si ljubiteljpot je napisao/la:Naravno da vjerujem, zato I kazem ako tako nastavite eto me da vidit te ljepote.![]()
Pa mnogo je to kumesahista je napisao/la:Tebi je podalekopot je napisao/la:Naravno da vjerujem, zato I kazem ako tako nastavite eto me da vidit te ljepote..
Mnogo se ljudi nije vratilo u te krajeve,tako da bagrema ima u izobilju.I prosle je godine solidno medio.
Ako budes castio,znam gdje se nastavlja lipa,pa solidna livada.
Pozdrav.
Hvala šahista za tu informaciju , ove godine imam dosta jaqka društva pa se raspitujem tu negdje , šteta bi bilo ne iskoristiti taj piotencijal, ako si voljan da mi daš šumarov broj može na pp.sahista je napisao/la:Fahrudine,ima razlike izmedju Janjara i Teocaka.U Teocaku kasni nekoliko dana.Imam prijatelja sumara,poznaje taj kraj bolje nego svoj djep.Zavisi od vremenskih prilika,zna kasnuti i po sedmicu dana zbog visinske razlike.Da pcelarim u tom kraju,ja bih pokusao iskoristiti tu razliku.fahrudin je napisao/la:Dobro došao cifra, molim te ako se sjećaš prošle godine dali je bilo vremenske razlike u cvjetanju bagrema Čelić- Trnava , unaprijed hvala.
Pozdrav.
selam