mahsuz selam i veliki pozdrav iz okoline Ugljevika

Registrovani članovi , radi bolje komunikacije
cifra_m
Čita i piše, nedovoljno

Re: mahsuz selam i veliki pozdrav iz okoline Ugljevika

Post Postao/la cifra_m »

pot je napisao/la:Naravno da vjerujem, zato I kazem ako tako nastavite eto me da vidit te ljepote.
od mene ti je BUJRUM! Usput, ako si ribar ponesi stap da zabacimo na jezeru u snijeznici, a moze biti i kahva, ako si ljubitelj :) :)
sahista
Aktivan

Post Postao/la sahista »

pot je napisao/la:Naravno da vjerujem, zato I kazem ako tako nastavite eto me da vidit te ljepote.
Tebi je podaleko :D .
Mnogo se ljudi nije vratilo u te krajeve,tako da bagrema ima u izobilju.I prosle je godine solidno medio.
Ako budes castio,znam gdje se nastavlja lipa,pa solidna livada. :D
Pozdrav.
Riječi su kao pčele , one su istovremeno i med i žaoka...
cifra_m
Čita i piše, nedovoljno

Post Postao/la cifra_m »

e jos kada bi covjek imao kamp kucicu... i da rahat provedes godisnji odmor tu... :D
sahista
Aktivan

Post Postao/la sahista »

fahrudin je napisao/la:Dobro došao cifra, molim te ako se sjećaš prošle godine dali je bilo vremenske razlike u cvjetanju bagrema Čelić- Trnava , unaprijed hvala.
Fahrudine,ima razlike izmedju Janjara i Teocaka.U Teocaku kasni nekoliko dana.Imam prijatelja sumara,poznaje taj kraj bolje nego svoj djep.Zavisi od vremenskih prilika,zna kasnuti i po sedmicu dana zbog visinske razlike.Da pcelarim u tom kraju,ja bih pokusao iskoristiti tu razliku.
Pozdrav.
Riječi su kao pčele , one su istovremeno i med i žaoka...
pot
Čita i piše, vrlodobar

Post Postao/la pot »

cifra_m je napisao/la:
od mene ti je BUJRUM! Usput, ako si ribar ponesi stap da zabacimo na jezeru u snijeznici, a moze biti i kahva, ako si ljubitelj :) :)
Ma slab sam ti ribar, mogu jednu pojest poslje pola kg janjetine da presječem :) nevalja previše jesti. Kahvu, pa gdje će bez toga, ponjet ću ja 10 deka i kocku :) . Volim ja malo prohodat, aBd kad se mogne nije ništa daleko, preksinoć sam u šeher Sarajevu naletio na rupu tačnije na provaliju i moj jadni japanac samo sto je živ :) , pa sd i to trebam rješit.
pot
Čita i piše, vrlodobar

Post Postao/la pot »

sahista je napisao/la:
Tebi je podaleko :D .
Mnogo se ljudi nije vratilo u te krajeve,tako da bagrema ima u izobilju.I prosle je godine solidno medio.
Ako budes castio,znam gdje se nastavlja lipa,pa solidna livada. :D
Pozdrav.
Pa mnogo je to kume :) :). Častiću ja i bez toga, ako ništa dugo onda mogu kod svog druga na crtu :) :) .
fahrudin
Čita, piše dovoljno

Post Postao/la fahrudin »

sahista je napisao/la:
fahrudin je napisao/la:Dobro došao cifra, molim te ako se sjećaš prošle godine dali je bilo vremenske razlike u cvjetanju bagrema Čelić- Trnava , unaprijed hvala.
Fahrudine,ima razlike izmedju Janjara i Teocaka.U Teocaku kasni nekoliko dana.Imam prijatelja sumara,poznaje taj kraj bolje nego svoj djep.Zavisi od vremenskih prilika,zna kasnuti i po sedmicu dana zbog visinske razlike.Da pcelarim u tom kraju,ja bih pokusao iskoristiti tu razliku.
Pozdrav.
Hvala šahista za tu informaciju , ove godine imam dosta jaqka društva pa se raspitujem tu negdje , šteta bi bilo ne iskoristiti taj piotencijal, ako si voljan da mi daš šumarov broj može na pp.
selam
Odgovorite