Ismet je napisao/la:zvones je napisao/la:
Zarkodj znaš ko može otvoriti slike na SPOS-u , pa zato ili daj sliku ili objasni kolegi .
daj Zvone, molim te, objasni ko može otvoriti slike na SPOS-u? sprva sam mislio da to mogu samo registrovani članovi tog foruma, međutim kada sam vidio da se i oni žale da ne mogu vidjeti fotke onda fakat ne kontam tu "misteriju SPOS-a"
lijepi ovaj naš forum, sve fotke se vide, za sada. kažem za sada jer ako se slučajno iz bilo kojeg razloga desi da se neke fotke ne mogu pregledati onda će to tada trebati i otkloniti, popraviti. zašto? pa iz jednostavnog razloga. bar meni se do sada desilo nebrojeno puta da sam počinjao nešto čitati na SPOS-u, došao do nevidljive fotke - razgulio u sekundi sa SPOS-a. da ne bi bilo zabune, smatram da je SPOS kvalitetan forum koji ima jednu veliku manu - nevidljive fotke!! odoh u oftopic poprilično

Ja također nisam prijavljen , a neću ni biti , jer zbog mojih egzibicija ( poznati su moji sumnjivi postovi

), brzo bi me izbacili , jer tamo se zna ko žanje , a ko
žito nosi i svako pisanje koje nije u skladu sa naučnim saznanjima (obično pišem znanstvenim, jer znanstvenici su oni koji znaju, a naučnici oni koji su naučili nešto, a ne
moraju znati što su naučili , zato citiraju do besvjesti , ćak i same sebe ).
Dakle znam da samo prijavljeni mogu vidjeti slike , a za ovo drugo neznam , mislim da su prije neke greške , nego nešto drugo . Nisam ništa želio prigovoriti zarkodj , ali
nije rijedak slučaj da dobijemo link sa SPOS-a i šta onda , dali se svi trebamo prijaviti ?
Da je Nikola Tesla danas živ vjerovatno bi se odrekao svojih pronalazaka koje je darovao čovječanstvu , jer se njegov dar najviše
koristi u vojne svrhe !