Da se prestavim
Ime mi je Adil imam 37 god. i iz Zivinica sam.Pcelarstvom se bavim od 2000te.Tad sam kupio 3 LR kosnice i brzo doguro do 45.Iso sam samo na reprodukciju.Da bi 2005 otisao na privremeni rad trbuhom za kruhom u Kuwajt.Brigu o pcelama povjerio(utrpo) sam zetu i za 2 god mi je uginulo svih 45 kosnica.Nekrivim ga trudio je se, za amatera 45 sanduka stvarno je previse. 2007 neciji roj je sam doletio u moj sanduk (sudbina) i moj punac je preuzeo brigu o njemu.2007 u Dec. sam se vratio u BiH.Sada imam 11 drustava i planiram da imam nekih 25-30 drustava maksimalno.Zavolio sam pcelarstvo i malo mi fali pcelarskih prica ali evo hvala bogu pa nam je dao mogucnost da komuniciramo i mijenjamo misljenja preko neta.
Cast mi je da da mogu na ovom forumu mijenjati misljenja sa vama,nesto nauciti ili nekoga nauciti.
Dudite mi zdravi i zivi do skorog pisanja..
Cast mi je da da mogu na ovom forumu mijenjati misljenja sa vama,nesto nauciti ili nekoga nauciti.
Dudite mi zdravi i zivi do skorog pisanja..
BEZ DOBRE MATICE NEMA NI DOBROG DRUSTVA
-
Ermin Isakovic
- Čita, piše dovoljno
- senad
- Site Admin
- Kontakt:
Dobro došao Adile osjećaj se kao da si kod kuće,,, Odmah možeš otvoriti vlastiti dnevnik http://www.pcelarstvo-nahl.com/forum/vi ... .php?id=28
NAdam se ugodnom druženju ,, utvoj blizini imaš Fadila Vrtagića iskusnog pčelara praktićara pa ga potraži ...
Sretno
NAdam se ugodnom druženju ,, utvoj blizini imaš Fadila Vrtagića iskusnog pčelara praktićara pa ga potraži ...
Sretno
dobro nam dosao!
ugodno ti bilo druzenje s nama
ugodno ti bilo druzenje s nama
Zadnja izmjena: ErminH, dana/u 19 kol 2010, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.