Cestitke

Komentari i kritike, prijava grešaka, ideje, pitanja itd.
Odgovorite
postar
Čita i piše, vrlodobar

Post Postao/la postar »

Svim ljudima islamske vjeroispovjsti zelim da cestitam i zazelim sve najljepse u Ramazanskim mubarek danima.
Ramazan Serif Mubarek Olsun.

Hasan
Kisik je pronađen tek 1874. Nije utvrđeno kako su ljudi disali prije toga...
senad
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la senad »

Hasane hvala na lijepim čestitkama .

RAmazan je mjesec strpljivosti. Sigurno je jedno da pčelari spadaju u onu kategoriju ljudi koji su strpljivi i predano rade s ljubavlju .
Do uspješnog pčelarenja bez predrasuda.
volimed
Samo čita

Post Postao/la volimed »

Ramazan Serif Mubarek Olsun i od mene ,,uz cestitke da se jos zahvalim dragom Senadu na ljepom doceku u julu mjesecu kad sam familijom navraco kod njega,,bilo nam je super,,ako Bog da kad god budem putovo u tom smjeru navraticu kod tebe Senade,dok ti ne dosadim hehhee.Cerkica je onu maticu ispustila u Sarajevu u travu,,a cjeli dan ju je nosala igrala se njom,rado se sjecaju izleta kod tebe,,hvala na svemu,vidimo se
senad
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la senad »

volimed je napisao/la:Ramazan Serif Mubarek Olsun i od mene ,,uz cestitke da se jos zahvalim dragom Senadu na ljepom doceku u julu mjesecu kad sam familijom navraco kod njega,,bilo nam je super,,ako Bog da kad god budem putovo u tom smjeru navraticu kod tebe Senade,dok ti ne dosadim hehhee.Cerkica je onu maticu ispustila u Sarajevu u travu,,a cjeli dan ju je nosala igrala se njom,rado se sjecaju izleta kod tebe,,hvala na svemu,vidimo se
Drago mije da ste zadovoljni dolaskom u Vašu Bosnu i Hercegovinu i da VAm je lijepo bilo.
Hvala Vama kada ste me posjetili i drago mi je da ste zadovoljni. Kada god budete prolazili kroz Doboj obavezno se navratiti dok nisam potrošio med u saću :) Svakako da mi nećete biti dosadni, kada god želite da dođete bujrum osjećajte se kao da ste kokd svoje kuće.

Svako dobro tebi i tvojoj obitelji želi pčelarstvo Nahl
senad
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la senad »

eso je napisao/la:Selam svima i od mene Senade ja sam imao
problema sa bratom najeo se puno meda kod tebe
:) :) sreća pa je oženjen :)

Bujrum opet na partiji med u saću
karabaja
Čita, piše dovoljno
Kontakt:

Post Postao/la karabaja »

Ramazan Serif Mubarek Olsun , svim forumašima islamske vjeroispovjesti Pčelarstva-Nahl
Emir
"Slika govori više nego 1000 riječi"
moj web http://www.medenko.com.ba/index.html
Odgovorite