LR kosnice
- postar
- Čita i piše, vrlodobar
Sasadoboj ako je postavljen toliki pipir koji smatram da nemoze propustati nekakvo zracno strujanje jos kad se napoji oredenom kolicinom vlage. Zaso onda postavljas tu takoz. ventilacionu poklopnu dasku. Kakvu ona ima ulogu u tom slucaju. Pa onda krov. Dali imas neko saznanje srucno o novinskom papiru kao utopljivacu. Pozzzz
.
.
Kisik je pronađen tek 1874. Nije utvrđeno kako su ljudi disali prije toga...
ja nikad vala nista nisam stavio kao utopljivac niti mislim da ima razloga, pa pcele normalno opstaju i na temperaturi od minus 15, pa kanada najveci proizvodac meda uopste se ne moze pohvalit nekim lijepim temperaturama, pa svejedno pcelare sa majvise uspjeha, tako da i novinu i karton i bilo sta smatram suvisnim..
-
SEVDA(H)LIJA
- Čita i piše, vrlodobar
Re:
Eh, Saša, Saša!sasadoboj je napisao/la:
Radio sam, cirkularisao i imao bih ti štogod i slika poslati, ali tebe nema. Kako si? Porodica? Pčele? Doduše, skoro je prošla godina kako se nismo čuli, ali volio bih da se javiš pa da nastavimo.
Srdačan pozdrav i svako dobro tvojima i tebi!
Pred ljubavlju pada novac, ali i pred novcem pada ljubav, samo ne znam šta je češće i ko više kleči.
Re: LR kosnice
Pozdrav svima,ja sam napravio par komada AV podnjaca sa 2 latice,prva latica mreza,druga latica pod na izvlacenje,jedino sto mi je bilo najjednostavnije i najjeftinije da stavim u pod jeste stiropol tvrdi 2cm na izvlacenje.podnjaca je 10cm visine.napravio sam 9 komada te vrste,nisam imao dobar cikular da radim zljebove,ali ispala mi je jaka,sarafe sam koristio.