MEDVJED NA PČELINJAKU
MEDVJED NA PČELINJAKU
kažu da nesreća nikada ne dolazi sama,nakon svih ovogodišnjih pčelarskih nedaća još jedna na vidiku u blizini mog pčelinjaka medo?! predhodnih dana već je navaćao na dva susjedna pčelinjaka udaljeni 1-2km od mog selećeg pčelinjaka koji je trenutno na lipi koja prilično medi za razliku od bagrema.ranije sam imao isti problem na stacionaru međutim reflaktori sa senzorom pokreta, petarede i drugi rekviziti su riješili problem,međutim seleći pčelinjak je udaljen oko 200km i nema struje u blizini pa me interesuje ima li ko kakv savjet ili svoje iskustvo koje bi koristilo meni a i drugima koji se nađu u sličnoj situaciji jer noćivanje na terenu je zadnja opcija zbog neuslovnosti nema struje,vode isl.
Re: MEDVJED NA PČELINJAKU
Električni pastir jedna žica na 30 cm druga na cca 60 cm tako ti svi rade koji sele u gorski kotar i ja imam tako postavljeno.
koja ja cijena el. pastira i gdje se može nabaviti i bihPirez je napisao/la:Električni pastir jedna žica na 30 cm druga na cca 60 cm tako ti svi rade koji sele u gorski kotar i ja imam tako postavljeno.
el.pastir/ćoban postavljen a rezultat će se znati kasnijePirez je napisao/la:Električni pastir jedna žica na 30 cm druga na cca 60 cm tako ti svi rade koji sele u gorski kotar i ja imam tako postavljeno.
- senad
- Site Admin
- Kontakt:
Bilo bi dobro znat gdje si nabavio i koliko košta ako nekom bude trebalo.
u s.mostu 308 KM proizvedeno u njemačkoj, ima opciju 9 i 12 V,200 m trake i 50 nosača trakesenad je napisao/la:Bilo bi dobro znat gdje si nabavio i koliko košta ako nekom bude trebalo.
- senad
- Site Admin
- Kontakt:
Odlična info. Još da ima opcija na 220 V za međede na dvije noge!mugdo je napisao/la:u s.mostu 308 KM proizvedeno u njemačkoj, ima opciju 9 i 12 V,200 m trake i 50 nosača trakesenad je napisao/la:Bilo bi dobro znat gdje si nabavio i koliko košta ako nekom bude trebalo.
oni na dvije noge su puno gori,medo pojede jednu a nečovjek otruje ,ukrade... koliko god može
listajući fotogragije u mob. nađoh jednu vezanu za ovu temu
posjeta neželjenog gosta 2011,medo se počastio tek formiranim rojevima