Zahvaljujem se

Komentari i kritike, prijava grešaka, ideje, pitanja itd.
Odgovorite
Stipo
Aktivan
Kontakt:

Post Postao/la Stipo »

Zahvaljujem se Senadu a posebno Mungos1212 na savjetima oko izrade i postavljenja moje web stranice na internet.
Mungos1212 ne mogu ti zaboraviti što si mi dao potrebne informacije da sam naučim kako izraditi
i postaviti internet stranicu i da ne plaćam drugima za usluge koje se mogu naučiti.
Napokon sam savladao još jedan zanat potpuno samostalno izradio svoju stranicu i postavio je na internet. Još samo da je popunim kvalitetnim sadržajem i to je to... Stranica se može pogledati na adresi.
http://www.limed.ba/
Hvala još jednom.
Pčelar uvjek ima nešto naučiti.
Koristim samo Bio Vit CleanKoristim samo Bio Vit Clean
senad
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la senad »

Bravo Stipo, super...........
Do uspješnog pčelarenja bez predrasuda.
nurkicarmin
Čita, piše dovoljno

Post Postao/la nurkicarmin »

svaka cast...stranica je super.
Radionica za preradu voska, http://www.vosak.ba, informacije na info@vosak.ba
pasha
Čita i piše, odličan

Post Postao/la pasha »

Stipo, bila sam na tvojoj stranici , odmah sam je stavila u favorite. Odlična je! :)
Postavi nam i neke fotografije u galeriju.
Zadnja izmjena: pasha, dana/u 11 ožu 2010, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
"...iz utroba njihovih izlazi piće različitih boja koje je lijek ljudima. To je uistinu dokaz za ljude koji razmišljaju." (An-Nahl,69)
Ibrahim Malicbegovic
Čita i piše, dobar
Kontakt:

Post Postao/la Ibrahim Malicbegovic »

Molio bih Senada da se uvede kao pod obavezno da se upiše Lokacija odakle je ko,Ime i prezime bar u profilu kao i slika.1.Razlog;pretražujući po BiH pčelarskom forumu ugledah kolega pčelar iz Gračanice.Pošaljem mu privatnu poruku sa molbom da ako ide za Sarejevo ponese mi bočica za propolis.Kolega od srca prihvati tako da sam juče dobio bočice,što muse javno zahvaljujem.Mislim da na forumu piše inspektor,a ime sam saznao tek kad smo se vidjeli.2.Razlog.moj dugogodišnji prijatelj iz tešnja Ekrem,ostao u kvaru sa autom u Žepču.Pozvao me telefonom,odmah sam se odazvao pomogao mu upaliti auto i on je sav radostan otišao za Tešanj.Ovo bi posebno dobro došlo selečim pčelarima,a mogli bi počesto ovako jedan drugom olakšati problem ako postoji.Još jednom hvala kolegi iz Gračanice.
senad
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la senad »

Dobar prijedlog,,ali to je jedino moguće da svako za sebe odradi ..

Lijepo znati lokaciju i uopšte da s e predstavi zbog lakše komunikacije, uvke se može preporučiti iosloniti na nekog u bilizini-
Do uspješnog pčelarenja bez predrasuda.
Marin
Čita i piše, odličan

Post Postao/la Marin »

Ibrahime podržavam prijedlog - sasvim je normalno da su transparentni podaci , Nadimci mogu ali u profilu nek se vidi . To je OK .
"Tko hoće nešto učiniti, nađe način, tko neće ništa učiniti, nađe opravdanje." Pablo Picasso
Odgovorite