Sretan rođendan!
Sretan rođendan!
Nisam puno pisao na BH forumu ( pčele i "bauštela" bile prioritet)pa nisam siguran dali je čestitka na pravom podforumu ako nije neka admin korigira. Dakle čestitka je upućena kolegama beeqeen i Šemsi uz želje da još dugo i uspješno pčelare zdravi i veseli bili imali pčela više no na nebu zvijezda 
M.B. Mirza=mir-zakon
Re: Sretan rođendan!
Izgleda da si to prvi koji čestita rođendane , svakako podržavam !Marko je napisao/la:Nisam puno pisao na BH forumu ( pčele i "bauštela" bile prioritet)pa nisam siguran dali je čestitka na pravom podforumu ako nije neka admin korigira. Dakle čestitka je upućena kolegama beeqeen i Šemsi uz želje da još dugo i uspješno pčelare zdravi i veseli bili imali pčela više no na nebu zvijezda
Također i ja čestitam rođendan kolegici BeeQ , kao i kolegi Šemsi . Želja za dobro zdravlje i ... veselo ... !
Da je Nikola Tesla danas živ vjerovatno bi se odrekao svojih pronalazaka koje je darovao čovječanstvu , jer se njegov dar najviše
koristi u vojne svrhe !
koristi u vojne svrhe !
-
Samir
- Čita i piše, vrlodobar
Pridružujem se čestitkama.
Srećan rođendan.
- Šemso Kajtazović
- Čita i piše, nedovoljno
Hvala na čestitkama za rođendan. Sellam i Pozdrav iz Bihaća
Ma gdje me nadjoste
Hvala na cestitkama za moj 25-ti rodjendan ha,ha...pcele me podmladjuju.Sretan rodjendan Semso

"Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren". - Albert Einstein