Vahide naravno da su Postarove košnice lijepe. Neki pčelari nemaju volje da košnice preboje običnom bojom , a kamo li da po njima izražavaju svoju umjetničlu kreativnost.
Vahid je napisao/la:Hehehehehe kolega kome se to nebi svidjelo bas je lijepo i odmor za dusu i oci ma jednom rijecju predivno
Ma desi Vaha legendo. Hvala ti na lijepim rijecima. Kako tvoje zdravlje a za pcelice moram posebno da pitam. Ovo je njihov forum, samo smo mi tu daim pomazemo i prestavljamo.
Tako sam i ja pokusao na jedan svoj nacin da uljepsam svoje kosnice i da ih prestavim u sto ljepsem sjaju.
Kisik je pronađen tek 1874. Nije utvrđeno kako su ljudi disali prije toga...
Stipo je napisao/la:Vahide naravno da su Postarove košnice lijepe. Neki pčelari nemaju volje da košnice preboje običnom bojom , a kamo li da po njima izražavaju svoju umjetničlu kreativnost.
Kolega Stipo mogu ti reci da si zaista u pravu i da ce me bas takvi i kritizirati. Boze moj ja ovako nesto volim da radi ali i kritika je dobro dosla ako je dobro namjerna.Kupio sam kompletan pcelnjak od komsije koji je prestao sa pcelarenjem.Sad ga pomalo dotjerujem i pripremam za novu lokaciju.
Ove košnice kodaje moj drug Mirza Ibrahimašić uljepšavo ,akademski je slikar - aja ga iz milošte zovem mazalo a nije da njegovi radovi nehrane dušu kao i ove oslikane košnice NEMA ŠTA NEGO LIJEPO.
Asim je napisao/la:Ove košnice kodaje moj drug Mirza Ibrahimašić uljepšavo ,akademski je slikar - aja ga iz milošte zovem mazalo a nije da njegovi radovi nehrane dušu kao i ove oslikane košnice NEMA ŠTA NEGO LIJEPO.
Hvala kolega Asime ali nisam imao vise nikakvih boja tako da sam sa 3 boje malo pokusao da nasaram.Razlog tog je samo da budu kosnice razlicite, nadam se da cu naredne uraditi dosta ljepse. Zahvaljucua vasim komentarima mislim da cu se bolje potruditi i da ce slike biti vrhunske.
pozzzz
Bravo ljudino, prekrasni pejsaži, meni srce zaigra kad vidim ovokvu prekrasnu prirodu.Javi kakvi će biti rezultati kod vrcanja.
Još jednom-super!
Javi se povratno!
Pozdrav.....schumy