Dobro doso ,taman da se druzimoelvedin je napisao/la:Pozdrav svima!
Javljam se iz Gorazda u nadi da cu od vas mnogo nauciti o pcelarstvu.
Pcelarim sa LR i DB kosnicama.
Radni staz:3godine
Uvod
al.selam senade istina je da ima dobrih ,al ima i nas slabih koji bez stida i skrivanja pisemo o nasim greskama,jer misljenja sam da i to cini forum jos boljim.ja tako a ostali kako hoce.senedin je napisao/la:selam i pozdra svima
Javljam se iz Srebrenice.Nadam se da mogu dosta toga nauciti na ovom forumu.
Primjecujem da ima dobrih pcelara.
imam godinu staza u pcelarstvu tj pocetnik.
selam
...........
najeftinije ucenje na tudjim greskama
- Mungos1212
- Čita i piše, dobar
- Kontakt:
- senad
- Site Admin
- Kontakt:
Alejkumu selamsenedin je napisao/la:selam i pozdra svima
selam
Senedine dobro nam došao i slobodnim se osjećaj ,, svi mi učimo i uvjek se ima novih saznanja ,,,, nadam se dobrom i aktivnom druženju...
-
Nermin Karić
- Čita i piše, nedovoljno
- Kontakt:
Alejkumuselamsenedin je napisao/la:selam i pozdra svima
selam
Veliki pozdrav za "komšiju" pošto i ja pčelarim u tim krajevima. Moj pčelinjak je u Tokoljacima, nadam se da poznaješ to mjesto.
Volja, ljubav, rad i red daju med.
-
Nermin Karić
- Čita i piše, nedovoljno
- Kontakt:
Selam i pozdrav dobri ljudi,
Ja sam Sabe. Rado se prijavih na ovaj forum jer kako vidim ovdje se razmjeni jako puno korisnih informacija o pčelama u našim krajevima.
Inače već dugo namjeravam da se počnem zanimati sa pčelama ali tek ovu godinu nađoh vremena od obaveza ( a i hrabrosti).
Inšallah planiram početi sa tri košnice dok se malo ne uhodam.
Svim starim i iskusnim pčelarima želim puno uspjeha u ovoj sezoni a nadam se da ćete naći vremena za koji savjet i nama početnicima.
Ja sam Sabe. Rado se prijavih na ovaj forum jer kako vidim ovdje se razmjeni jako puno korisnih informacija o pčelama u našim krajevima.
Inače već dugo namjeravam da se počnem zanimati sa pčelama ali tek ovu godinu nađoh vremena od obaveza ( a i hrabrosti).
Svim starim i iskusnim pčelarima želim puno uspjeha u ovoj sezoni a nadam se da ćete naći vremena za koji savjet i nama početnicima.
Ko pjeva zlo ne misli, a ko zlo misli njemu i nije do pjesme
- Mungos1212
- Čita i piše, dobar
- Kontakt:
Svi koji borave na području Zenice i okoline pozvani su da se prijave na pčelarski kurs u udruženju "APIZE" Zenica u trajanju od 3 sedmice a sa početkom 14. i 15. 4.2010 g. u prostorijama udruženja sa eminentnim predavačima i praktičnim radom. Spisak predavanja možete pogledati na stranici http://apize.co.ba/index.html
We alejkumu selam.sabe je napisao/la:Selam i pozdrav dobri ljudi,
Mada ni ja nisam dugo ovdje , već se osjećam domaće. Atmosfera je prilično ugodna , a naučiti se baš može puno . Želim ti dobrodošlicu na forum i u drušvo ljubitelja pčelarstva.
Kao i ti - i ja tek ovog proljeća počinjem, takođe sa tri društva , odnosno 3 LR košnice. AkoBogda!
"...iz utroba njihovih izlazi piće različitih boja koje je lijek ljudima. To je uistinu dokaz za ljude koji razmišljaju." (An-Nahl,69)
Selam Pasha,
Hvala ti na dobrodošlici, ma vidio sam da se ljudi na ovom forumu fini a iz tema i pitanja koja si ti postavljala sam i ja naučio ponešto.
Ma ja sve čekam da se malo prolijepša ali namjeravam za nekih 15-ak dana pokupovati košnice. Nisam nešto opterećen sa rezultatom ( bitno je da ne budem skroz neuspješan) primarno hoću malo za svoju dušu kao neki hobi, a i žena me hrabri i pruža lijepu podršku i valjda me neće puno ružiti ako mi se pčele razbježe
Drago mi je da pored mene ima još onih koji počinju a evo možemo se čuti i putem ovog foruma i razmjeniti koje iskustvo.
Hvala ti na dobrodošlici, ma vidio sam da se ljudi na ovom forumu fini a iz tema i pitanja koja si ti postavljala sam i ja naučio ponešto.
Ma ja sve čekam da se malo prolijepša ali namjeravam za nekih 15-ak dana pokupovati košnice. Nisam nešto opterećen sa rezultatom ( bitno je da ne budem skroz neuspješan) primarno hoću malo za svoju dušu kao neki hobi, a i žena me hrabri i pruža lijepu podršku i valjda me neće puno ružiti ako mi se pčele razbježe
Drago mi je da pored mene ima još onih koji počinju a evo možemo se čuti i putem ovog foruma i razmjeniti koje iskustvo.
Ko pjeva zlo ne misli, a ko zlo misli njemu i nije do pjesme
-
izethusic
- senad
- Site Admin
- Kontakt:
Izete pogledaj e-mail trebao si dobiti obavjest o promjeni,, Neznamtačno šta si zabrljao, ali moraš tačno unijeti nick i pasword,, ako si se prijavio kao IZET onda sva slova moraju biti velika, ne može jedno veliko ostalo mala,,, ako pasword ne ukucaš dobro ne možeš se prijaviti,,, javi d a li funkcioniše,,,
- senad
- Site Admin
- Kontakt:
Pa tamo gdje ideš ponovo se loguješ i ako želiš automasku prijavu svaki forum ima tu opciju samo stavi zakvačku i potvrdi,,, i svaki novi odlazak na neki forum bi ćeš automaski prijavljen,,,,,
To što si ti čistio PC nema veze sa forumima osim automaskog prijavljivanja ,,,
Gdje god si prijavljen moraš unijeti tačne podatke
To što si ti čistio PC nema veze sa forumima osim automaskog prijavljivanja ,,,
Gdje god si prijavljen moraš unijeti tačne podatke