Od danas sa foruma imate mogućnost da direktno idete na GOOGLE i FACEBOOK.
Samo kliknite na google ili facebook u meniju!
Želimo Vam ugodan boravak na forumu!

Ovaj internet što je kod mene ,,to je unikat i treba im dodjeeliti nobelovu nagradu. razumijem da može biti kvar, da nema struje ,,,, može se mnogo tog desiti,,,,,nijemi jasno ,,,, da zavisi od pretplatnika i da dobijete odovor , doslovice >>ako vam se ne sviđa , idite,,,,,, a kada potpisuješ ugovor klauzla stoji da morate biti korisnik 2 godine,,,,Marin je napisao/la:Bio sam navikao onako slolidna brzina ali ima 5-6 dana ne znam šta mu bi pa prije odustanem nego on progura do kraja . Oparatere to ne brine promet se zbraja . Znači to je u širem oktuženju.
Slažem se s tobom schumi , tema koju obrađuješ je sve što si naveo i uz to nezahvalna , jer joj mnogi neće posvetiti potrebnu pažnju.Ipak, bez te teme bi bilo kakvaschumy je napisao/la:Dobrodošao natrag SEVDA(H)LIJA,
drago mi je da smo opet zajedno, prihvati temu uzgoj matica ja obrađujem jednu ne baš zahvalnu - "genetika", ali ju radim temeljito i jedva ju čekam obraditi do kraja i staviti na portal! To će se desiti iz 10.01.2011., jer je opširna, opsežna i zahtjevna tema pa nebih volio da je neki mlađi pčelari prime nevoljko......
pozdrav.........schumy
Hvala Schumy. Odlična tema. Jedna sugestija: iskoristi što više literature radi usporedbe, a ja znam da ti barataš literaturom. No, ako zatreba koji prijedlog i pomoć, znaš da sam na raspolaganju. I, neću se ljutiti, ne brini, idemo dalje, a imaćemo itekako o čemu pričati jer, već u rano proljeće predvidio sam lošu pčelarsku godinu (dokaz: postovi na forumima; ako laže koza, ne laže rog), a ona je bila i više od loše, obzirom što se sve izdogađalo (ne samo meni).schumy je napisao/la:Dobrodošao natrag SEVDA(H)LIJA,
drago mi je da smo opet zajedno, prihvati temu uzgoj matica ja obrađujem jednu ne baš zahvalnu - "genetika", ali ju radim temeljito i jedva ju čekam obraditi do kraja i staviti na portal! To će se desiti iz 10.01.2011., jer je opširna, opsežna i zahtjevna tema pa nebih volio da je neki mlađi pčelari prime nevoljko......
pozdrav.........schumy