RECEPT ZA LJUBAV
- senad
- Site Admin
- Kontakt:
Čitajući bilješke na profilima fb od osobe koja nosi vjerovatno sve ove sastojke smatrao sam da je za početak ove rubrike na forumu prava poslastica. Recept je autorizovan i tražio sam dopuštenje za objavljivanje. UŽIVAJTE!
RECEPT ZA LJUBAV
Neophodni sastojci:
1 čaša Vjere
4 čaše Ljubavi
3 čaše Dobrote
2 čaše Strpljenja
4 čaše Razumijevanja
5 litara Nježnosti
1 litar Humora
Način pripreme:
Uzeti Ljubav i Strpljenje i pri neprestanom miješanju postepeno dodavati Vjeru dok se smjesa ne izjednači.
Odvojeno u drugom sudu umutiti Dobrotu sa Razumijevanjem i Nježnošću.
Dobijene smjese spojiti u jednu tepsiju, premazati Humorom i lagano peći na sunčevim zracima.
Servirati svakodnevno sa osmijehom.
Prijatno!
RECEPT ZA LJUBAV
Neophodni sastojci:
1 čaša Vjere
4 čaše Ljubavi
3 čaše Dobrote
2 čaše Strpljenja
4 čaše Razumijevanja
5 litara Nježnosti
1 litar Humora
Način pripreme:
Uzeti Ljubav i Strpljenje i pri neprestanom miješanju postepeno dodavati Vjeru dok se smjesa ne izjednači.
Odvojeno u drugom sudu umutiti Dobrotu sa Razumijevanjem i Nježnošću.
Dobijene smjese spojiti u jednu tepsiju, premazati Humorom i lagano peći na sunčevim zracima.
Servirati svakodnevno sa osmijehom.
Prijatno!
-
- Čita i piše, nedovoljno
- Kontakt:
de ba manite se tih kolačića dajte recept čaja od nozemoze bio na forumu i nigdje da nađemko da je nesto da ga ko neobrisa pa vakat je ljudi i tom tretmanu
Zadnja izmjena: Asim, dana/u 02 ruj 2010, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
- senad
- Site Admin
- Kontakt:
Nemoj te mi kvariti temu,,,, ako vam treba novih podforuma samo recite. Dajte da pišemo tamo gdje treba,, Ako je u pitanju varoa postoji podforum,, isto tako za nozemozu postoji podforum ..
Ovo je kutak za potrošače-konzumente shodno tome postavljajte komentare kako bi dobili na raznovrsnosti i d a privučemo potrošeče-konzumente na forum svima bi bilo od koristi...
Iskren da budem ja imam velike koristi od web site i foruma/marketinški/ glede prodaje pčelinji proizvoda,, Danas mi je došla mušterija sa udaljenosti 50 km, inače boravi u inostranstvu i kaže našlasam web site i došla da kupim ,PAzar je bio 120 eura...
Posebna draž je facebook koji mi je povećao 100% prodaju MM ..
Nadam se da neću biti pogrešno shvaćen,, izgrađujte vlastiti imidž,, na forumu može te se predstaviti bez problema,,,,
Tema je recept za ljubav , a možda neko ima i recept za mržnju )))
Ovo je kutak za potrošače-konzumente shodno tome postavljajte komentare kako bi dobili na raznovrsnosti i d a privučemo potrošeče-konzumente na forum svima bi bilo od koristi...
Iskren da budem ja imam velike koristi od web site i foruma/marketinški/ glede prodaje pčelinji proizvoda,, Danas mi je došla mušterija sa udaljenosti 50 km, inače boravi u inostranstvu i kaže našlasam web site i došla da kupim ,PAzar je bio 120 eura...
Posebna draž je facebook koji mi je povećao 100% prodaju MM ..
Nadam se da neću biti pogrešno shvaćen,, izgrađujte vlastiti imidž,, na forumu može te se predstaviti bez problema,,,,
Tema je recept za ljubav , a možda neko ima i recept za mržnju )))
taman posla da se ljutim ja jok bogami nego sam nabaso na pogrešno mjesto za pogrešan recept a što se tiče marketinga apsolutno si u pravu i namjestu ti je jer kad tad če nam svima to trebati i nama kiji smo u povojima pčelarstva a iz vlastitog posla znam štaje reklama stoga moje izvinjenje što sam zaluto
- Mungos1212
- Čita i piše, dobar
- Kontakt: