postar je napisao/la:Prvo da vas pozdravim i da se još jednom zahvalim Dini na predavanju i samom dolakom u moj mali gradič Brezu. Zaista je predavanje bilo na jednom dostojnom nivou. Nego Senade ako bogda imao bi zelju da i tebe vidim u Brezi na jednom od ovakvih predavanja ali strogo o proizvodni matica a ostalo ce dođe samo po sebi.
Pozzzzzzzzzzzzzzzz
Hvala na ponudi , akobogda kada se steknu uslovi mislim da neće bitiproblem. Trenutno ja nisam spreman za tako širok auditorijum. Nemam laptop, te proektor , itd.
Uglavnom koga god interesuje kako ja uzgajam matice bez ikakvog ustručavanja može doći na pčelinjak , sve što imam stoji na raspolaganju .
Nedavno sam imao neke pčelare koji su se interesovali za uzgoj matica , matičnu mliječ i polen. Pčelarskim pričama nikad kraja ,,,,,
NAjinteresantnije mi je kad dođu oni malo stariji, pa onako stidljivo počnu zapitkivat misle da sam ja od onih pčelara koji kada mu neko dođe, odmah spušta poklopac na košnicu.
Hasane hvala na ponudi, i još nešto kada budeš mjenjo tu maticu koju si dobio iz njemačke nemoj je ubijat nekako da se dogovorimo da je ja preuzmem ( imam dajdžu u podlugovima pa bi se nekako dogovorili) ili da ti platim ili da ti dam mlade moje matice.