inzenjer napisao:Oj sunce przi da valja,a ja se obradovo da ce i lipe bit za vrcanje,ak ovak nastavi tesko da bude,
emkan napisao:inzenjer napisao:Oj sunce przi da valja,a ja se obradovo da ce i lipe bit za vrcanje,ak ovak nastavi tesko da bude,
dobro si ovo rekao I LIPE, pa sta ce oni koji nisu ni bagrem , ni lipu a izgleda ni livadu iskoristilidrzis pcele a moras kupovati med,zalosno ali istinito
levstek008 napisao:Schumy!!
Jel če bit ove godine pčelarski sajam u Pazinu, i ako znaš kad če bit??
Lp Matej
schumy napisao:levstek008 napisao:Schumy!!
Jel če bit ove godine pčelarski sajam u Pazinu, i ako znaš kad če bit??
Lp Matej
Levstek, neki dan sam ti odgovorio na ovo pitanje, a sada ne ne nalazim taj post! Čudno?! Biti će da se obrisao, serveri katkada znaju "zaštekati"....
Dani meda se održavaju ove godine u Pazinu:
1.) Prvi dan 24.02.2012. (petak), otvaranje u 10,00h, podjela priznanja za ocjenu medova je isti dan u 18,00h. Zatvaranje sajma za taj dan je u 20,00h
2.) Drugi dan 25.02.2012. (subota), otvaranje je u 9,00h, cijeli dan su stručna predavanja, zatvaranje sajma je u 19,00h.
I ja sam član ovog društava "Lipa" Pazin. Ako dođeš na sajam ostavi mi poruku na recepciji da te znam naći...
Pozdrav..............schumy
schumy napisao:Zvones, hvala, nisam mogao jutros naći ovaj moj post pa sam se malo uspaničio...
Kako tvoje pčele, dali ih obilaziš obzirom na katastrofu u Sarajevu?
schumy
Stipo napisao:Zna li netko dali je bilo ovih dana mraza u Posavini i drugim mjestima gdje je Bagrem.
Kako je Bagrem prošao ovu hladnoću. Čitam na SPOS-u za bagrem nisu dobre prognoze.
Slijedece dvije sedmice nece biti znatne promjene u vremenskim uvjetima,dolazeci vikend nocne temperature biti ce +1C-+3C,dnevene 12-14C(Zapadna Evropa)kod puno pcelara se javlja velika potrosnja zaliha hrane-puno legla,malo unosa!sahista napisao:Kod mene tem. po danu do max.12 stepeni.Pcele miruju.Nisu izlijetale vec 8-9 dana.Od nedelje jos vece zahladjenje.
Pozdrav.
Vrati se na: VREMENSKA PROGNOZA
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost